16 september 2018

Duo Eolienne

Duo Eolienne

Kleppen en snaren
ronde en warme tonen van een saxofoon en zachte, parelende resonanties van een harp

 Op 16 september gaat het Klassiek-Klanken-seizoen in In de Gloria van start met de eerste van 6 voorstellingen. In de vorige nieuwsbrief zijn alle voorstellingen aangekondigd met als aftrap het Peelland ensemble op 16 september. Tot onze grote spijt komt deze voorstelling te vervallen: één van de musici is geblesseerd geraakt en kan daardoor niet spelen.

 We zijn naarstig op zoek gegaan naar een andere invulling en zijn heel blij dat we het Duo Eolienne uit Brussel bereid hebben gevonden om voor ons te komen optreden.

 Harpiste Daphne Vandemeulebroucke en saxofonist Kurt Bertels vormen samen het Duo Eolienne. Zij laten u kennismaken met een fris en origineel programma in een unieke setting, waarbij een houtblaasinstrument en een tokkelinstrument samen prachtige harmonieuze notencombinaties voortbrengen.

Het Duo Eolienne zal onder andere werk van de Belgische componist Wilfried Westerlinck ten gehore brengen. Bijzonder is dat de componist zelf aanwezig is tijdens het concert en de stukken graag persoonlijk wil toelichten!

Niet te missen dus, deze aftrap!

Aanvang 11.30 uur   

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

© Klassieke klanken 2018